sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Oi kuinka kaipaankaan.. Bambupuikkoja!

En ole koskaan oikein kokenut mitään intohimoa niitä puikkoja kohtaan, joilla neulon. Olen todennut bambupuikot näppäriksi, mutta ihan yhtälailla virkannut muovisilla koukuilla ja neulonut metallisilla puikoilla. Nyt neuloessani taaperolle sukkia, jouduin ottamaan käyttöön metalliset puikot. Heti aloittaessani työn tuntuivat puikot raskailta, liukkailta ja kilinä rupesi käymään hermoon saman tien.


Tässähän joutuu varmaan harkitsemaan puikkojen täydennysostoksia, vaikka tuntuu hullulta ostaa uusia, kun vanhatkin ovat käyttökelpoisia. Olisikohan Tallinnassa yhtään sen edullisempia puikkoja? Pitänee ruveta tutkimaan.
4 kommenttia :

 1. Suosittelen ehdottomasti koivupuikkoja! Minulla on sellaisia kahdet. Ihan järjettömän hyvät sopivasti luistavat, kevyet ja kestävät. Ei taivu käytössä niinkuin bambupuikot.

  VastaaPoista
 2. Kiitos vinkistä! En ole niihin juuri tutustunutkaan :) Katsotaan hankinko sellaiset sittenkin - kun hankin :)

  VastaaPoista
 3. Koivupuikkoja täälläkin suositellaan! Vannon ehdottomasti Knit Pron nimeen! Muovisia ja metallisia puikkoja en siedä käsissäni, sillä kädet alkavat hikoilla ja lanka ei luista sellaisilla puikoilla mielestäni tarpeeksi hyvin. Toinen hyvä vaihtoehto laminoiduille koivupuikoille ovat hiilikuitupuikot joita kevyempiä puikkoja saa hakea!

  VastaaPoista
 4. Täytyypä nyt sitten tosissaan tutustua noihin koivupuikkoihin, kun noin kovasti suositellaan :) Hiilikuidusta en ollut kuullutkaan - olen selkeästi aloittelija :D

  VastaaPoista